Американският рок певец Лени Кравиц заклейми глобалния тероризъм в провокативен видеоклип, пише Rolling Stone.Видеоклипът,

...
Американският рок певец Лени Кравиц заклейми глобалния тероризъм в провокативен видеоклип, пише Rolling Stone.Видеоклипът,
Коментари Харесай

Лени Кравиц заклейми световния тероризъм в нов видеоклип

Американският рок артист Лени Кравиц заклейми глобалния тероризъм в провокативен видеоклип, пише Rolling Stone.

Видеоклипът, който носи мощно обръщение, е към песента  " It`s Enough " от идния 11 студиен албум на музиканта " Raise Vibration ".

Видеото, което певецът представи в свя Facebook профил и в YouTube, съчетава новинарски кадри, които обгръщат и двата края на прочувствения набор - от мирните митинги в поддръжка на брака сред лица от еднакъв пол, през железопътни произшествия, до нуклеарни бомби.

" Кога желанието за обич ще надделее над желанието за власт ", пита Кравиц.  " Кога ще се надигнем пред истината и ще позволим на сърцата ни да разцъфнат? "

Вдъхновението за новия албум е осенило артиста късно през една нощ.  " Разбрах - това е всичко ", разказва Кравиц.  " Това беше това, което чаках и щом започнах този развой, вратите се отвориха и всичко стартира да се излива от мен. "

Кравиц записва по-голяма част от Raise Vibration независимо в домашното си студио на Бахмите, подпомаган единствено от дългогодишния си китарист Крейг Рос. В момента артистът е на турне в поддръжка на идното LP.

" Raise Vibration " се чака да излезе на 7 септември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР